Logo Erasmus MC.
Topbalk beeld rechts.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door

Neurologie


Zorgmonitor Erasmus MC stroke centrum

Zorgmonitor Erasmus MC stroke centrum


Het Erasmus MC stroke centrum wil u de zorg bieden die voor u de meeste toegevoegde waarde heeft en het beste aansluit bij uw behoefte. Daarom vragen wij u en uw naasten/mantelzorger op verschillende momenten een aantal vragenlijsten in te vullen. Samen met u kunnen we hiermee de zorg zo goed mogelijk afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Vragenlijsten


Tijdens uw behandeltraject vragen wij u en uw naasten/mantelzorger om 1 of meer digitale vragenlijsten in te vullen. De vragen gaan bijvoorbeeld over uw persoonlijke situatie, gezondheidsklachten en de invloed van de klachten op uw dagelijks leven.

Vóór uw afspraak bekijken de specialisten van het Erasmus MC stroke centrum de ingevulde vragenlijsten. Omdat ze dan al een indruk hebben hoe het met u en uw naasten/mantelzorger gaat, kunnen zij beter inschatten hoeveel en welke zorg u nodig heeft. Tijdens de afspraak bespreekt uw behandelend arts de vragenlijsten ook met u.

Wanneer ontvangt u de vragenlijsten?


U en uw naasten/mantelzorger ontvangen de vragenlijsten op de polikliniek, voorafgaand aan uw poliklinische afspraak.
Om voldoende tijd te hebben voor het invullen van de vragenlijsten verzoeken wij u 30 minuten vóór uw poliklinische afspraak aanwezig te zijn op de polikliniek.

Zorgmonitor


De vragenlijsten staan op het internet in de ‘Zorgmonitor’. Dit is een zeer goed beveiligd systeem. De persoonsgegevens en vragenlijsten in de Zorgmonitor zijn beschermd. Alleen uw zorgverleners kunnen uw antwoorden bekijken.

Waarom gebruiken wij de Zorgmonitor?


Wij willen u de hoogst haalbare kwaliteit van zorg en behandeling geven. Zorg die zo goed mogelijk bij uw persoonlijke situatie past en voor u de meest toegevoegde waarde heeft. Door het invullen van de vragenlijsten geeft u de behandelaars meer inzicht in uw kwaliteit van leven en gezondheid en de omstandigheden die van invloed zijn op uw (dagelijks) functioneren. Zo kunnen wij, als dat nodig is, de zorg hierop aanpassen en samen met u de kwaliteit van zorg blijven verbeteren.


Toestemming gebruik voor medisch wetenschappelijk onderzoek


In de toekomst willen wij de resultaten van de vragenlijsten mogelijk gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dat wij de resultaten vergelijken met gegevens van andere patiënten. Uw gegevens worden anoniem verwerkt en zijn niet naar u herleidbaar. Wij gaan er vanuit dat u hier geen bezwaar tegen heeft. Wilt u dit niet, dan kunt u dit doorgeven aan de gespecialiseerd verpleegkundige van de neurologie.

Wanneer u besluit niet mee te doen
Wanneer u besluit de vragenlijsten niet in te vullen of geen toestemming geeft voor het gebruik van de gegevens voor wetenschappelijk onderzoek, dan heeft dit op geen enkele manier nadelige gevolgen voor uw behandeling en zorg.

Vragen


Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neemt u dan gerust contact op met de gespecialiseerd verpleegkundige van de polikliniek neurologie.

Contact


Gespecialiseerd verpleegkundige polikliniek neurologie: (010) 704 01 30
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag
w.vaneesteren@erasmusmc.nl


Foldernummer: 0000470-07_17


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien