Logo Erasmus MC.
Topbalk beeld rechts.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

Interne geneeskunde


De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door

Zorgmonitor - Cardiovasculaire genetica

Zorgmonitor - Cardiovasculaire genetica


Het Cardiovasculair genetica team wil zorg bieden die toegevoegde waarde heeft en het beste aansluit bij uw behoefte. Daarom vragen wij u op verschillende momenten een aantal vragenlijsten in te vullen. Hiermee kunnen wij de zorg zo goed mogelijk afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Vragenlijsten


Voorafgaand aan uw poliklinische bezoeken op het spreekuur van cardiovasculaire genetica (CVG) ontvangt u een e-mail met het verzoek om thuis digitale vragenlijsten in te vullen. De vragen betreffen u persoonlijk, uw gezondheidsklachten en de gevolgen van de klachten voor uw dagelijks functioneren. De zorgverleners kunnen uw antwoorden van tevoren inzien en krijgen daardoor al een indruk van hoe het met u gaat. Hierdoor kunnen zij beter aansluiten op uw problemen als u op het spreekuur komt.

Wanneer ontvangt u de vragenlijsten?


De e-mail met daarin de link naar de vragenlijsten ontvangt u in de week voorafgaand aan uw afspraak op de polikliniek Cardiovasculaire Genetica (CVG) zodat u voldoende gelegenheid heeft om deze in te vullen. Het invullen van de vragenlijsten duurt ongeveer 15 minuten.

Zorgmonitor Familiaire Hypercholesterolemie


De vragenlijsten staan in de ‘Zorgmonitor Familiaire Hypercholesterolemie’. Dit is een zeer goed beveiligd systeem. De persoonsgegevens en vragenlijsten in de Zorgmonitor zijn beschermd. Alleen zorgverleners die u behandelen kunnen uw antwoorden bekijken.

Wanneer u de vragenlijsten niet kunt invullen


Kunt of wilt u de vragenlijsten niet invullen, bespreekt u dit dan met de vasculair genetica verpleegkundige.

Toestemming gebruik medisch wetenschappelijk onderzoek


In de toekomst willen wij de resultaten van de vragenlijsten mogelijk gebruiken voor onderzoek. Dit houdt in dat wij de resultaten vergelijken met gegevens van andere patiënten met Familiaire Hypercholesterolemie. Uw gegevens worden anoniem verwerkt en zijn niet herleidbaar tot u als persoon. Als u hiervoor geen toestemming wilt geven, dan kunt u dit doorgeven aan de vasculair genetica verpleegkundige.

Wanneer u besluit niet mee te doen


Wanneer u besluit de vragenlijsten niet in te vullen of geen toestemming geeft voor het gebruik van de gegevens voor onderzoek, dan heeft dit op geen enkele wijze nadelige gevolgen voor de behandeling en zorg.


Contact


Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met de vasculair genetica verpleegkundigen:
U kunt ook e-mailen naar: vasculaire.genetica@erasmusmc.nl


Foldernummer: 0000498-07_18


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien