Logo Erasmus MC.
Topbalk beeld rechts.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

Algemeen oncologisch

Spreekuur seksuologie

Spreekuur seksuologie

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
Wanneer u de diagnose kanker krijgt, denkt u over het algemeen niet gelijk aan de gevolgen voor uw seksuele leven. Vooral de eerste tijd heeft u alle energie nodig om de vaak zware behandelingen te doorstaan. U heeft dan misschien vooral behoefte aan lichamelijke warmte en tederheid. Na verloop van tijd wilt u echter de draad van het gewone leven weer zoveel mogelijk oppakken. Daar hoort seksualiteit ook bij. Dan kunt u tot de ontdekking komen, of zich pas echt realiseren, dat alles wat er met u is gebeurd óók zijn weerslag heeft op het seksuele leven. Schroom niet om dit met uw behandelend specialist te bespreken. In het Erasmus MC is een speciaal spreekuur seksuologie.

Over het spreekuur


U en uw partner kunnen op het spreekuur terecht om in alle rust met een arts-oncoloog/seksuoloog te praten over de gevolgen van uw ziekte en/of behandeling op het seksueel functioneren:

Contact en afspraak maken

Wanneer u meer informatie wilt of als u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen het secretariaat radiotherapie, telefoonnummer (010) 704 15 07.

Patiëntinformatiecentrum Oncologie (PATIO)


Het patiëntinformatiecentrum is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt, als patiënt of naaste. Het informatiecentrum bevindt zich aan de Zimmermanweg en is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 16.30 uur. Telefoon: (010) 704 12 02. Mail: patio@erasmusmc.nl. Voor alle mogelijkheden en activiteiten: www.erasmusmcpatio.nl. Kijkt u ook eens naar het ervaringsverhaal van Joris:
.Foldernummer: 5997442-11_13


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien