Logo Erasmus MC.
Topbalk beeld rechts.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

Klinische neurofysiologie


De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door

Embletta onderzoek

Embletta onderzoek


Binnenkort heeft u een afspraak voor een Embletta onderzoek. In deze folder kunt u lezen wat het onderzoek inhoudt en hoe het verloopt. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust.

Wat is een embletta-onderzoek


Een embletta-onderzoek is een onderzoek waarbij het ademhalingspatroon en het zuurstofgehalte in uw bloed gedurende de slaap beoordeeld wordt.

Voorbereiding


Voorbereiding op dit onderzoek is niet nodig.

Hoe verloopt het onderzoek


Het onderzoek is niet pijnlijk en niet schadelijk!

Hoe lang duurt het onderzoek


De instructie de middag voorafgaand aan het onderzoek duurt ongeveer 20 minuten. De duur van de opname is afhankelijk van uw slaapbehoefte gedurende de nacht. Daarna moet u de recorder nog terugbrengen.

Uitslag


Na de registratie kan nog geen uitslag worden gegeven. De registratie moet eerst worden uitgewerkt en beoordeeld door de arts. De uitslag gaat daarna naar de aanvragende specialist. Deze zal u van de resultaten op de hoogte stellen. U wordt verzocht zelf een afspraak met uw specialist te maken, die u op de hoogte zal stellen van de resultaten.

Afspraak


Het telefoonnummer van de afdeling is: (010) 704 01 21, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 16:00 uur. E-mail: knf.neurologie@erasmusmc.nl. Bent u verhinderd? Neemt u dan ruim van te voren (tenminste 24 uur) contact met ons op.

Kom op tijd. Als u meer dan 15 minuten te laat voor uw afspraak bent, kan het onderzoek waarschijnlijk niet doorgaan!

Gebruik onderzoeksgegevens


Wij willen u vragen of de onderzoeksgegevens (inclusief eventueel gemaakte video-opname tijdens het onderzoek) door ons gebruikt mogen worden voor wetenschappelijk onderzoek, wetenschappelijke publicaties en onderwijs. De gegevens zullen uiteraard geanonimiseerd worden. Mocht u hier niet voor voelen, dan is dat geen enkel probleem en heeft dit vanzelfsprekend geen consequenties voor het onderzoek en/of behandeling van u of uw kind.

Vragen


Deze folder geeft geen volledige informatie, maar dient ter ondersteuning van de informatie, gegeven door de arts. Heeft u nog vragen, stelt u deze dan gerust aan uw behandelend arts, aan de laborant of belt u naar telefoonnummer (010) 704 01 21.


Foldernummer: 0000372-01_15


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien